KOBS PORUČUJE PARTIZANU: Favoriti na papiru ne pobeđuju uvek

Košarkaši Partizana i Budućnosti iz Podgorice, otvaraju sutra polufinalnu seriju ABA lige.

Crno beli su obezbedili direktan plasman, dok su Podgoričani bili bolji od FMP-a u razigravanju.

Crno beli su u dva ligaška meča bili bolji, a svoja očekivanja pred ovaj susret, izneo je prvotimac crnogorske ekipe Džastin Kobs.

Očekujem utakmice sa visokim intenzitetom. Znamo da će atmosfera u Beogradu biti posebna, sa mnogo pritiska, mnogo očekivanja od njihovih navijača. Ali, navikli smo na to, imamo puno iskusnih igrača, igrali smo u plej-ofu. Znamo šta nas očekuje, mislim da smo spremni za utakmice koje slede, u kojima treba da probamo da smanjimo te greške, da pokažemo od kakvog smo materijala satkani. – rekao je on za crnogorsku nacionalnu televiziju.

Potom je i dodao:

Manji broj grešaka, uz kontrolu skoka i agresivnu odbranu, može da nam donese dosta lakih poena iz tranzicije. Mnogi kažu da je nama lakše jer ne postoji pritisak, ali ja se ne slažem sa tim. Imamo imperativ da pružimo maksimum, da odigramo na najvišem mogućem nivou, jer u košarci i sportu, favoriti na papiru, ne pobeđuju uvek. – zaključuje Kobs.

Prvi meč polufinala između ove dve ekipe, igra se u utorak od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.

Foto: KK Budućnost VOLI

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BURNO U KRUŠEVCU: Poznato ko vodi Napredak tokom PO

Fudbaleri Napretka ove sezone igraće u plej-ofu Superlige Srbije. U prvom kolu gostuju ekipi Mladosti. Ali sa novim trenerom pošto...

POVEZANE OBJAVE