La liga: Derbi pripao Atletiku (VIDEO)

U 35. kol španskog prvenstva fudbaleri Atletiko Madrida savladali su Real Madrid rezultatom 1:0.

Jedini pogodan na utakmici postigao je Janik Ferira Karasko iz penala u 40. minutu igre. Neoprezan je bio Hesus Valjeho u duelu sa Mateusom Kunjom koga je u šesnaestercu gurao. Odgovornost za izvođenje penala preuzeo je Karasko koji je savladao ukrajinskog golmana Lunjina.

U drugom poluvremenu ulaskom Valverdea, Vinisijusa i Modrića Real Madrid je zaigrao mnogo bolje, a prilike za gol su imale obe ekipe. atletiko je imao šanske posle pokušaja Karaska koji je pogodio stativu i Grizmana koji je šutirao pored gola, dok su gosti bili opasni prilikom udaraca Valverdea i Asensija.

U startnoj postavi Reala bio je i srpski napadač Luka Jović koji je igrao do 61. minuta kada ga je zamenio Valverde. Jović je imao šansuu nadoknadi prvog dela igre, ali mu se isprečio Jan Oblak.

Real je šampion Španije, dok je Atletiko ovom pobedemo napravio veliki korak ka plasmanu u Ligu šampiona, a trenutno se nalaze na 4. mestu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE