PREMIJER LIGA: Liverpul sačuvao bod, Totenhem mu zakomplikovao život i krenuo ka Ligi šampiona (VIDEO)

Fudbaleri Totenhema i Liverpula remizirali su na Enfildu gde sE njihov duel završio rezultatom 1-1, u okviru 36. kola Premijer lige.

Na taj način je Totenhem možda i rešio pitanje osvajača Premijer čige za ovu sezonu, ali će to zavisiti od rezultata Mančester Sitija, koji ima isti broj bodova i utakmicu manje. Tim koji vodi Pep Gvardiola će sutra od 17.30 dočekati Njukasl.

S druge strane Totenhem je na petoj poziciji, jednoj iza one koja vodi u Ligu šampiona, i ima bod manje, ali i utakmicu više od trenutno četvrtoplasiranog Arsenala.

Prvo poluvreme na Enfildu završeno je bez golova, a poveli su Pevci u 56. minutu.

Sve je počelo od Harija Kejna, na kome se koncentrisala i udvojila ga odbrana, pa ja na levoj strani ostavljen veliki prostor za Rajana Sesenjona, koji je mogao da bira da li će šutirati ili proigrati Son Heung-Mina, što je i uradio, a Korejac nije imao težak zadatak, jer je trebalo samo da ubaci loptu u mrežu, pa je tako doneo prednost od 1-0 gostima.

Posle lošeg perioda za Liverpul, u 74. minutu je Luis Dijaz izborio sebi prostor za udarac iz daljine i uz dosta sreće, pošto je lopta promenila smer nakon što je zakačila Rodriga Bentankura, postigao gol za izjednačenje i, ispostavilo se, konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO ĆE SE DUGO PAMTITI: Prizori iz svlačionice Intera govore više od reči

Inter je u ponedjeljak uveče osvojio 20. naslov prvaka Italije pet kola pre kraja sezone u Seriji A i...

POVEZANE OBJAVE