SRBIJA SA PET PREDSTAVNIKA: Đere u glavnom žrebu Rima

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u glavni žreb masters turnira u Rimu posle pobede nad Bolivijcem Ugom Dalijenom sa 2-0, po setovima 6:4 i 6:2.

U prvom setu je Laslo propustio jednu brejk-priliku u sedmom gemu, ali je to nadoknadio kod rezultata 4-4, kada je oduzeo servis rivalu, a potom sigurno ovaj deo igre priveo kraju.

U drugom setu je viđeno mnogo više brejk-lopti. Iskoristivši treću naš teniser je već u prvom gemu brejknuo rivala, a to je bez izgubljenog poena ponovio i dva gema kasnije i poveo sa 3-0.

Iako je u sledećem gemu njegov protivnik uspeo da smanji zaostatak na jedan brejk, Đere je odmah uzvratio u narednom i lako priveo meč kraju.

Prethodno se i Dušan Lajović plasirao u glavni žreb, posle predaje Martona Fučoviča, dok su tamo već Novak Đoković, Miomir Kecmanović i Filip Krajinović, koji je danas zabeležio pobedu u prvom kolu nad Frensisom Tijafoom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE