ZVEREV VEĆ NIJE IMAO ŠTA DA TRAŽI: Alkaraz protutnjao do nove masters titule!

Španski tinejdžer i 9. teniser sveta Karlos Alkaraz osvojio je drugu titulu na masters turnirima, pošto je u finalu Madrida pred domaćom publikom savladao Aleksandera Zvereva sa 2-0, po setovima 6:3 i 6:1.

Posle velikih pobeda u uzbudljivim mečevima nad dvojicom najboljih ikada, Rafaelom Nadalom i Novakom Đokovićem, Zverev je bio lak zalogaj za sada već novu zvezdu svetskog tenisa.

U prvom setu Alkarazu je dovoljan bio brejk u šestom gemu, koji je uzeo sa nulom i poveo sa 4:2, a potom lako priveo ovaj deo igre kraju.

U drugom setu je bio još ubedljiviji, pa je novim brejkom sa nulom u trećem gemu i u tesnom petom gemu završio posao, ali je u poslednjem gemu još jednom oduzeo servis Nemcu, iskoristivši 4. meč loptu.

Ovo je druga titula na mastersima ove godine za 19-godišnjeg Alkaraza, posle Majamija, a uz to je trijumfovao i na ATP 500 turnirima u Rio de Žaneiru i Barseloni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE