VRHUNSKI MIKS U MERIDIANU: Najveće kvote na planeti + karta i smeštaj za Svetsko prvenstvo!

Ove nedelje nećemo imati prilike da gledamo utakmice u evropskim takmičenjima, ali daleko od toga da će izostati kvalitetnih duela i ponuda.

Kladionica Meridian je ponovo ispratila ono najvažnije, ali pre nego što krenemo na suštinu i najveće moguće kvote imamo jedno važno obaveštenje za vas.

Takmičenje IGRAJ ZA KATAR je nastavljeno u velikom stilu. Igrači kao i do sada imaju prilike da odgovaraju na izazove iz oblasti sporta i slot igara, a evo šta je to spremno za danas.

DNEVNI IZAZOV ZA 10.05: Neophodno je pogoditi najveću kvotu na tiketu koristeći samo igru I poluvreme konačan ishod. Tiket ne mora biti dobitan. MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Kao što možete da primetite izazov je i više nego zanimljiv, a ako ste se kojim slučajem tek sada zainteresovali za promociju IGRAJ ZA KATAR treba da znate da nije kasno.

Ukoliko sada otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs sačekaće vas dvostrkuo prijatno iznenađenje. Ne samo da ćete dobiti priliku da se takmičite za to da vas Meridian odvede na Mundijal, nego vas spremno čeka nešto potpuno neverovatno.

Registracijom na meridianbet.rs dobijate poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i bonus kladjenje.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!   

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled onoga što je kladionica Meridian pripremila za najjače mečeve u najačoj ligi na Starom kontinentu.

Reč je naravno o Premijer ligi, a evo šta je to najatraktivnije u ponudi.

ASTON VILA – LIVERPUL, utorak 21.00

Tipovi i kvote: kec 6.20, iks 4.60, dvojka 1.50

Fudbaleri Liverpula jesu uspeli da se domognu finala Lige šampiona, ali su nakon toga napravili kiks u domaćem prvenstvu koji može mnogo da ih košta.

Izabranici Jirgena Klopa su „prosuli“ dva boda za vikend, što znači da sada opet imaju jednu pobedu manje u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti.

Višestruki prvak Evrope sada više nema pravo na grešku, što znači da na gostovanju u Birmingemu treba krenuti svim raspoloživim snagama.

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 2.15

LIDS – ČELSI, sreda 20.30

Tipovi i kvote: kec 5.00, iks 4.10, dvojka 1.70

Vreme je za sudar dva tima koja se nalaze u totalno drugačijim ulogama. Fudbaleri Čelsija su trenutno na trećoj poziciji i teško da mogu nazadovati do kraja prvenstva.

Sa druge strane fudbaleri Lidsa se nalze u u zoni ispadanja, zbog čega moraju da krenu se serijom dobrih rezultata u samom finišu.

Da li je realno očekivati da Lids može da se „čupa“ protiv ekipe kao što je Čelsi?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.75

VULVERHEMPTON – MANČESTER SITI, sreda 21:15

Tipovi i kvote: kec 12.00, iks 5.80, dvojka 1.30

Mančester Siti možda još uvek nije dorastao za osvajanje Lige šampiona, ali je bez premca u Premijer ligi. „Građani“ su se ponovo osamili na prvom mestu, sada ostaje samo da do kraja šampionata opravdaju ulogu favorita.

Utakmica iz prethodnog kola protiv Njukasla pokazuje da izabranici Pepa Gvardiole neće dozvoliti nove kikseve kada je u pitanju bobra za još jedan važan trofej u sezoni.

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 1.90

TOTENHEM – ARSENAL, četvrtak 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.15, iks 3.35, dvojka 3.30

Kako to obično biva, gotovo svako kolo u Premijer ligi iznedri jedan derbi. Četvrtak je rezervisan za spektakl u Londonu.

Pomenuti duel ne samo da ima prestiž, već može da odluči koji će tim narededne godina igrati u grupnoj fazi Ligi šampiona.

Arsenal trenutno ima četiri boda više u odnosu na petoplasirani Totenhem, što znači da bi potencijalnom pobedom mogao da ugasi nade velikog rivala. Šta vi očekujete?

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE