ZLATAN VIŠE NE MOŽE DALJE: Plače od bolova, u nedelju igra zadnji put

Zlatan Ibrahimović u nedelju protiv Atalante igra poslednju utakmicu. Ne samo za Milan nego i u karijeri. Ovo su objavili brojni italijanski mediji.

Reporter Skaj Italije Pepe Di Stefano otkriva: “Toliko je sjajnih vesti za Milan u poslednje vreme da mi je baš žao ovo objaviti. Zlatan po svemu sudeći završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog fudbalera Milana da je na zadnjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da izdržava.

Trener Pioli i medicinska ekipa mu brane da igra, ali on urpkos svemu i svima želi biti prisutan, ulaziti bar zadnjih 5-10 minuta jer želi Skudeto. Zlatan ne trenira s ekipom od utorka pa sve do petka, konstantno ga muči koleno jer otiče, modri i izaziva snažne bolove. On tera inat, ali sam zna da ima samo dve opcije na leto.

Ili da mirno završi karijeru, ili da ide na rizičnu kompletnu operaciju kolena i da se spremi za još jednu, poslednju sezonu u karijeri. Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je zadnji pokušaj osvajanja Lige šampiona, ali šanse su da 90% završi karijeru ove sezone, 10% dajem šanse za nastavak još naredne sezone.

Ako Milan uzme Skudeto, mislim da je to to. Mislim da gledamo Zlatana poslednji put na San Siru u nedelju. Volio bih da nije tako, volio bih da me demantuje, on je moj prijatelj, ali on zna što je najbolje za njega!”

Ibrahimović je legenda Milana za kojeg je u dva navrata odigrao 158 utakmica, dao 92 i namestio 35 golova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO KLS: Borac u trileru savladao Spartak

Počeo je plej-of u okviru KLS-a, a takmičenje je otvorila utakmica u Čačku iizmeđu Borca i Spartaka. Učesnik ABA lige...

POVEZANE OBJAVE