Da li će Haland imati pritisak u Sitiju? Gvardiola je dao jasan odgovor

Mančester Siti dva kola pre kraja prvenstva ima tri boda više od Liverpula i bolju gol razliku. U narednom kolu ekipa Pepa Gvardiole gostuju Vest Hemu, a u poslednem meču dočekuju Aston Vilu.

Posle velike pobede Mančester sitija nad Vulvsima u Premijer ligi, trener Gvaridola govorio je o dolasku Erlinga Halanda u njegov tim.

Mislim da je to sjajan potez uprave kluba za budućnost. Dobili smo sjajnog napadača, koji će sigurno mnogo godina nositi dres Sitija. Volim svoj posao, jer ću imati priliku da radim sa još jednim vrhunskim asom, a vrhunski igrači stvaraju dobre menadžere, rekao je Gvardiola.

Španski trener kaže da Haland neće imati nikakav pritisak u dresu Sitija.

Neće imati apsolutno nikakav pritisak. Odbrana nikada ne zavisi samo od štopera, isto tako ni napada samo od špiceva. Bitno je da pobeđujemo kao tim i da svako u tome ima svoj doprinos. A Haland će nam sigurno doneti veliki dodatni kvalitet, rekao je Gvardiola i dodao:

-Odgovorio sam jer sam kulturan. Sve vezano za Holanda je sledeća sezona, a nas čekaju još dve utakmice do odbrane titule. Potpuno smo fokusirani na to, jasan je Gvardiola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE