Konte kvari posao Junajtedu: Italijan želi istog fudbalera kao Erik Ten Hag

Erik ten Hag je završio svoju misiju u Holandiji. On je osvojio titulu prvaka Holandije sa Ajakasom ali za njega nema odmora.

Mančester Junajted je jedan od najvećih klubova na svetu i već se razmišlja na novu sezonu, a kako drugačije nego sa dovođenjm pojačanja. Mete su naciljane, a glavna meta je Everton Rišarlison, fudbaler Evertona.

Ali da neće ići sve glatko, objavili su danas engleski mediji. Oni si objavili da i menadžer Totenhema Antonio Konte želi Rišarlisona. Everton igra veoma loše ove sezone, i veliko je pitanje da li će izboriti opstanak, pa je prodaja sjajnog fudbalera primarni cilj.

Everton traži 70 miliona funti za svog napača, a i jedni i drugi su spremni toliko da plate. Jasno je da će odluka biti na Brazilcu, a govori se da je glavni faktor koji bi mogao da utiče na njegov izbor jeste Liga šampiona. Junajted sigurno neće igrati u eltinom takmičenju naredne sezone, dok Totenhem još uvek ima šansu da se plasira među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi.

U danima koji su pred nama saznaćemo gde će sjajni fudbaler nastaviti svoju karijeru, da li u Mančester junajtedu ili Totenhemu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE