Radonjić nakon pobede: Možemo mnogo bolje

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u polufinalnoj seriji ABA lige protiv Cedevita Olimpije. Crveno-beli su u Beogradu slavili sa 93:82.

Trener ekipe, Dejan Radonjić izneo je utiske nakon meča.

– Najvažnije je da smo pobedili. Imali smo mnogo problema u odbrani tokom prvog poluvremena, ali smo u napadu pronalazili dobra rešenja. U nastavku je sve izgledalo bolje u oba smera, ali je jasno da moramo daleko kvalitetnije. Hvala navijačima na podršci, odmah se okrećemo duelu koji nas očekuje u Ljubljani, istakao je Radonjić i dodao:

Imali smo veliku pauzu, pa objektivno nisam ni sam znao šta mogu da očekujem u duelu koji je ostao iza nas. Generalno gledano, zadovoljan sam, ostvarili smo pobedu, to je najvažnije. Isto tako smatram da možemo da odigramo mnogo bolje. Naš najjači adut je odbrana, a u prvom meču polufinala smo slavili zahvaljući igri u napadu. Sledi analiza, sledi novi duel u kojem ćemo nastojati da održimo dobre, a ispravimo loše stvar.

Revanš između Zvezde i Cedevita Olimpije na programu je 16. maja u Ljubljani.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE