Hamiltonu ponovo preti suspenzija!?

Vozač Formule 1 Luis Hamilton mogao bi da bude odstranjen iz trke za Veliku nagradu Monaka ukoliko ne postupi prema pravilima.

Razlog potencijalne zabrane je nakin koji Hamilton ima na sebi, a koji nije dozvoljen prema pravilima FIA.

– Mislim da je nepotrebno uopšte baviti se ovim. Ja sam ovde kako bih bio saveznik ovog sporta. Imamo veće probleme sa kojima moramo da se borimo, istakao je Hamilton.

Informacije o potencijalnoj zabrani za Hamiltona doneo je novinar „Skaj sporta“ Ted Kravic.

Skinuo je minđuše, ali ne može da izvadi pirsing iz nosa i mislilo se da će proći kroz manju medicinsku proceduru kako bi to uradio. Međutim, sada, nakon što je dobio dve trke ‘fore’ (Majami i Barselona), da to neće uraditi. On to ne želi i ne misli da je nešto sa čime bi FIA trebalo da se bavi, tako da izgleda da se rat između Hamiltona i FIA nastavlja, naveo je Kravic.

On je takođe istakao mogućnost da FIA pravila primeni na najstroži mogući način.

Hamilton je rekao da će platiti sve kazne koje dobije, ali nije tako jednostavno. Ako FIA odluči, oni mogu da zabrane Hamiltonu da uopšte izađe iz pit-lejna na početku treninga u petak. Zbog toga ova situacija može da postane izuzetno gadna za trku do dve, dodao je Kravic.

Komentari

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borjan nakon osvojene titule: Evo šta je izjavio kapiten Zvezde

Crvena zvezde je sinoć pobedila Voždovac i tako je uspela da odbrani titulu prvaka Srbije. Posle pobede i osvojene titule,...
[betpick_widget language_id="9" source_id="2"]

POVEZANE OBJAVE