Ivanović: Spremni smo da seriju završimo u Ljubljani

Košarkaši Crvene zvezde poveli su protiv Cedevita Olimpije u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige. Crveno-beli nakon pobede kod kuće, putuju u Ljubljanu gde ih očekuje teško gostovanje.

Sjajan meč u prvoj utakmici odigrao je Nikola Ivanović koji je za Sport klub izneo utiske nakon meča.

Primarni cilj u meču koji je ostao za nas bio je da stignemo do pobede. Uspeli smo u tome. Uspeli smo da se izborimo sa imperativom pobede i sa izuzetno kvalitetnim rivalom, što Cedevita Olimpija definitivno jeste”, naglasio je Nikola Ivanović, koji je za 12 minuta, koliko je proveo na parketu, istakao je Ivanović i dodao:
-Nastojaćemo da polufinalnu seriju završimo u Ljubljani. Svesni smo da nas očekuje daleko teži posao. Cedevita će biti drugačija, u Ljubljani je proteklih nekoliko meseci zaživela košarka. Ljudi osećaju ekipu, koja ima veliku podršku sa tribina. Ponavljam, svesni smo da nas očekuje izuzetno težak posao, ali verujem da smo kadri da stignemo do pobede i plasmana u finale, bez majstorice, bez pritiska koji donosi treća odlučujuća utakmica.

Utakmica između Cedevita Olimpije i Zvezde igra se 16. maja u Ljubljani.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE