BLIŽI SE RASTANAK: Javio se i Levandovski!

Pred današnju utakmicu Bajerna protiv Volfsburga (2-2), sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić otkrio je da Robert Levandovski želi da napusti klub.

Posle ove utakmice, odigrane u sklopu poslednjeg kola Bundeslige, gde je Bajern ponovo osvojio titulu, javio se i poljski napadač i potvrdio svoju želju.

Vrlo je moguće da je ovo bila moja poslednja utakmica za Bajern. Mogu da potvrdim da sam pričao sa Hasanom i da sam ga obavestio o odluci koju sam doneo. A, to je da ne želim da produžim ugovor sa Bajernom. Obe strane sada bi trebalo da razmisle o budućnosti i da donesu najbolju odluku. Rekao sam Hasanu da ako stigne ponuda, da moramo da razmislimo šta je najbolje za sve – za mene i klub, otkrio je Levandovski.

Iako se pojavila informacija da Barselona ima veliku želju da ga vidi u svojim redovima i da je spremna da izvoji između 30.000.000 i 40.000.000 evra, njegov ugovor sa Bavarcima važi još godinu dana.

Naravno, znam da imam ugovor na još jednu sezonu. Ali, kao što sam rekao, trebalo bi da potražimo najbolje rešenje za obe strane. Najbolje je da sačekamo i vidimo šta će se dogoditi, rekao je poljski napadač.

Levandovski je u Bajern stigao 2014. godine iz Borusije Dortmund, a za to vreme je zabeležio neverovatan bilans od 345 golova na 375 odigranih utakmica. Gol je postigao i danas, u možda svojoj poslednjoj utakmici u dresu Bajerna.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE