JOVANOVIĆ POSLE LAKE POBEDE: Bili smo agresivni preko mog očekivanja

Košarkaši Mege ubedljivo su savladali Vojvodinu u prvoj utakmici polufinalne serije Superlige Srbije sa 87-60.

Trener pobedničkog tima Vladimir Jovanović istakao je da je njegova ekipa igrala čak i agresivnije nego što je očekivao.

Mislim da je prvo poluvreme odredilo dalji tok utakmice. Odigrali smo jako agresivno na oba kraja terena. Ne bih voleo da me to iznenađuje, ali danas smo bili toliko agresivni i u odbrani i napadu da je to čak bilo nešto preko mog očekivanja. Voleo bih da takav način igranja prenesemo i na sledeće utakmice koje su ispred nas, poručio je Jovanović.

On se potom osvrnuo na svoju i protivničku ekipu.

Imamo jako mlad tim koji ima dosta talenta, ali bez obzira na to, energija mora da bude na visokom nivou i moram da pohvalim moje igrače da su, pogotovo u prvom poluvremenu, bili na vrlo visokom nivou. Čestitam ekipi Vojvodine, respektujem šta rade nekoliko sezona sa Mutom Nikolićem na čelu, imaju dobar tim i siguran sam da će na sledećoj utakmici u Novom Sadu napraviti adekvatnu reakciju, ocenio je trener Mege.

Polufinalna serija plej-ofa se takođe igra na dve pobede, a druga utakmica je na programu već u ponedeljak 16. maja od 19 časova u Novom Sadu. Eventualna treća utakmica će se igrati u sredu 18. maja u hali Mega Factory.

Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE