Mega demolirala Vojvodinu na startu polufinalne serije, dabl-dabl Simanića

Košarkaši Mega Mozzarta ubedljivo su savladali Vojvodinu na svom parketu sa 87-60, u prvoj utakmici polufinalne serije Superlige.

Već na kraju prve deonice tim Vlade Jovanovića je vodio sa 16 poena prednosti (28-12), a na polovini utakmice razlika je dostigla neverovatnih 37 poena razlike, kada je već bilo jasno ko će biti pobednik.

Postavljalo se samo pitanje krajnje razlike, a najviše što je tim iz Novog Sada uspeo bilo je da zaostatak spusti na 22 poena u poslednjoj deonici.

Najbolji na utakmici bio je Boriša Simanić sa dabl-dabl učinkom od 18 poena i 12 skokova, dok je Samson Ruženjcev imao dva poena manje.

Dvocifreni su bili još i Aleksa Uskoković (po 4 skoka i asistencije) i mladi Mihajlo Mušikić (5 skokova, 4 asistencije) sa po 10 poena.

U poraženom timu Dušan Beslać je postigao 16 poena, uz 5 skokova i asistenciju, dok su Nemanja Popović (7 skokova, 2 asistencije) i Petar Rakićević (po 4 skoka i asistencije) imali po 12 poena.

Polufinalna serija plej-ofa se takođe igra na dve pobede, a druga utakmica je na programu već u ponedeljak 16. maja od 19 časova u Novom Sadu. Eventualna treća utakmica će se igrati u sredu 18. maja u hali Mega Factory

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE