STANKOVIĆ PRED NAPREDAK: Nećemo se uspavati, “bonusi” sigurno neće početi

Fudbaleri Crvene zvezde sutra će u Kruševcu gostovati Napretku u pretposlednjem kolu plejofa Superlige Srbije, u trenutku kada imaju dva boda prednosti u odnosu na Partizan i nadomak su pete uzastopne titule.

Trener crveno-belih Dejan Stanković istakao je da ekipa igra odlično, ali da se mora zadržati fokus, odnos i ritam do samog kraja.

Prolaskom u finale Kupa izvukli smo maksimalan broj utakmica u sezoni na našu veliku sreću i zadovoljstvo, ali i na sreću naših navijača, koji su uvek tu, što su pokazali i protiv Novog Pazara. Tako da, svi zajedno idemo ka našem cilju, poručio je Stanković.

Sutrašnji protivnik u dosadašnjem delu plejofa nema nijedan osvojen bod, niti postignut gol, ali je Stanković na oprezu.

Čeka nas nezgodno gostovanje. Moram biti iskren i reći da Napredak u plej-ofu nije ostvario pobedu, niti postigao gol, ali to ne treba da nas zavarava niti opušta. Uvek je to nezgodno i teško gostovanje. Uvek kada igraš van Marakane je dosta teže. Očekujem samo ozbiljan pristup od prvog minuta, kao što smo to radili u poslednjih nekoliko utakmica, rekao je Zvezdin strateg.

Trener crveno-belih uveren je da neće doći do opuštanja, nakon svega urađenog.

Igrači su svesni cele situacije i neće se uspavati. Ko može da se uspava, kada si napravio takav uspeh do sada, da si bio na minus pet, a sada si na plus dva!? Kako da se uspavamo? Ne vidim razlog za tim, niti želimo da se uspavamo. Naprotiv, ostaćemo budni do kraja, jasan je Stanković.

Prokomentarisao je i ulogu “bonusa” koju bi u sutrašnjem duelu mogli da dobiju.

Neće momci početi, to je sigurno. Iako oni čine deo rostera i deo našeg tima, idemo sa proverenim snagama, sa najjačim timom. Ne mogu da kažem da sa njima ne bi bili najjači, ali sigurno da hijerarhija postoji, objasnio je trener crveno-belih.

Kada je reč o zdravstvenom biltenu, očekuje se da svi igrači budu spremni za utakmicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE