SVE NA JEDNOM MESTU: Savršen vikend tiket i mogućnost da se osvoji karta i smeštaj za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Poslednja dva dana u nedelji su rezervisana za najbolje utakmice širom fudbalskih šampionata na Starom kontinentu. Idealno da se napravi jedan grandiozan tiket, kao i da se baci kratak osvrt na do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima.

IGRAJ ZA KATAR iz dana u dan obara sve rekorde, igrači rešavaju izazove iz oblasti sporta i slot igara, a evo šta je to pipremljeno za danas.

DNEVNI IZAZOV ZA 14.05: Neophodno je pogoditi najveću kvotu koristeći igre iz sekcije “dupla sigurica”. Tiket ne mora biti dobitan. MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Primetno je da zadatak izgleda i više nego interesantno, a ako ste kojim slučajem tek sada odlučili da postanete deo takmičenja IGRAJ ZA KATAR moramo da vas uputimo u nekoliko važnih činjenica.

Da biste mogli da se takmičite potrebno je da imate otvoren korisniči nalog na meridianbet.rs. I ne samo da ćete se boriti za Svetsko prvenstvo, nego ćete se samo prilikom registracije lepo iznenaditi.

Samo na ime registracije dobijate poklon BONUS U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!     

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled ponude u kojoj možete da nađete nekoliko interesantnih mečeva za kvalitetan vikend tiket.

LIVERPUL – ČELSI, subota 17.45

Tipovi i kvote: kec 3.30, iks 3.30, dvojka 2.00  

Fudbaleri Liverpula ulaze u borbu za prvi od tri trofeja u ovoj sezoni. „Redsi“ će se u finalu FA kupa sastati sa ekipom Čelsija, što garantuje spektakl. 

Oba tima će sigurno ući sa velikim ambicijama u pomenuto finale, a pobednika će odlučiti nijanse.  Ko je vaš favorit? 

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridian: 1.70

VEST HEM – MANČESTER SITI, nedelja 15.00

Tipovi i kvote: kec 6.80, iks 4.90, dvojka 1.40

Nastavlja se rovovska broba za trofej u engleskoj Premijer ligi. Mančester Siti još uvek drži prvo mesto sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Liverpul, ali ako želi da osvoji još jedno domaće prvenstvo mora da nastavi sa pobedama.

Do kraja takmičenja u Premijer ligi je ostalo svega dva kola, međutim „građani“ za protivnike imaju jako nezgodne rivale. Prvo će se sastati sa Vest Hemom koji će na sve način pokušati da vrati renome koji je imao sa početka sezone.

Biće jako interesantno, zato dobro treba obratiti pažnju na ovaj par.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.05

MILAN – ATALANTA, nedelja 18.00

Tipovi i kvote: kec 1.80, iks 4.10, dvojka 4.20

Slično kao u slučaju elitnog engleskog šampionata i na Apeninskom poluostrvu će biti jako neizvesno do samog kraja.

Računica je jasna Milan drži prvo mesto i potrebna su mu četiri boda kako bi ponovo postao prvak Italije, prvi put od 2010. godine.

„Roso-neri“ neće imati lak zadatak, budući da im u goste dolazi tim koji mora da „pojuri“ Evropu u poslednja dva kola, što nam garantuje da ćemo videti hrabar fudbal na obe strane u nedelju.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.55

NJUKASL – ARSENAL, ponedeljak 21.00

Tipovi i kvote: kec 4.10, iks 3.55, dvojka 1.90

Fudbaleri Arsenala su imali sve u svojim rukama, a onda su totalno rezultatski potonuli u londonskom derbiju.

Savladani su od Totenhema rezultatom 3:0, što znači da sada imaju samo bod više u odnosu na tim iz Severnog Londona kada je u pitanju borba za direktan plasman u Ligu šampiona naredne godine.

Ostalo je još dva kola do kraja, Arsenal više nema prava na kiks, što znači da kako zna i ume mora da ostvari trijumf protiv Njukasla koji igra preporođeno.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.75

Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE