UMETNICA MORA BITI PRVA: Preuzmi 1.500 RSD i kladi se da Konstrakta večeras pobeđuje!

Dramatično proglašenje finalista u drugoj polufinalnoj večeri za Pesmu Evrovizije koja se održava u Torinu prošlo je na najbolji mogući način.

Dugo smo čekali, strepeli, ali je na kraju srpska predstavnica Ana Đurić – Konstrakta sa numerom „In corpore sano“ uspela da obezbedi borbu za titulu najbolje pesme na Starom kontinentu.

Konstrakta je svojim ineteresantnim nastupom očarala publiku u Italiji, ali će u samom finalu imati pakleno težak zadatak.

U velikoj finalnoj večeri koja je na programu u subotu od 21h naćiće se 25 zemalja. Konkurencija je veoma jaka, što sve ukazuje da će biti neizvesno do samoga kraja.

Tako nešto predvidela je i kladionica Meridian, koja je po navici prva izašla sa ponudom za Pesmu Evrovizije.

Bukmejkeri najbolje kladionice u regionu kao i do sada najviše šansi za trijumf daju Ukrajini – kvota 1.35. Trenutno na drugom mestu nalazi se Velika Britanija sa kvotom 6.70.

Odmah iza je Švedska, koja tradicionalno dobro prolazi na Pesmi Evrovizije, sa kvotom 8.45. Dok je na četvrtoj poziciji domaćin Italija sa kvotom 12.60.

Potom sledi Španija sa kvotom 17.55, a onda ono što smo svi čekali, velika ponuda na potenicjalni učinak Srbije u Torinu.

Da će Konstrakta završiti Pesmu Evrovizije u TOP 10 – kvota 1.40. Za potencijalni ulazak u TOP 3 kvota je 2.50, dok kvota na eventualnu pobedu iznosi i više nego interesantnih 50.00.

Kao što možete da primetite ponuda je i više nego vrhunska, a kako bi ste u odlučujućim momentima bili u toku sa svim aktuelnim dešavanjima i evenutalnim promenama u ponudi imamo jednu toplu preporuku za vas.

Kladionica Meridian iz minuta u minut prati svaki događaje na Pesmi Evrovizije, zato ne bi bilo loše da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs, jer takav potez može da vam donese dvostruki benefit.

Ne samo da ćete u samo nekoliko klikova moći da proverite ko je favorit za osvajanje prvog mesta, nego ćete kao poklon dobiti jedan NEVEROVATAN BONUS.

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs dobija poklon BONUS BEZ USLOVA U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

Sve je jasno – Pesma Evrovizije se najbolje prati uz ponudu kladionice Meridian. To je ubedljivo najbolja kombinacija!

Uživajte!

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE