ABA LIGA: Podgoričani su izjednačili u polufinalnoj seriji

Košarkaši Budućnosti pobedelisu Partizan u Podgorici u revanš utakmici polufianala ABA lige, rezultatom 72:71 (20:17, 18:10, 17:22, 17:22). Majstorica je na programu u sredu u Beogradu.

Budućnost je od samog početka imala nicijativu, pa je Perijem i Kobsom održavala prednost protiv Partizana do kraja utakmice. U Partizanu u prvom delu raspoleženi za igru bili su Ledej i Lesor, ali Budučnost je konstantno vodila. Moramo napomenuti da je Partizan promašio 10 slobodna bacana u prvom poluvremenu.

U trećoj četvrtini, Budućnost je imala i prednosti od 13 poena, ali su crno beli zahvaljujući trojkama uspeli da se vrate u utakmicu.

U poslednjoj četvrini se igrala trvda košarka bilo je i dosta promašaja. U samoj završnici se istakao Zek Ledej koji je umalo odveo Partizan u finale, ali je potom Vladimir Micov u poslednjim trenucima utakmce odlučio pobednika svojom trojkom.

Najbolji u Partrizanu je bio Ledej, koji je postigao 28 poena uz osam skokova, dok su sa druge strane, Peri i Popović postigli po 15 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGAO NA MARAKANU: Mitrović gleda Partizan

U 173. večitom derbiju Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan. Domaćini imaju sedam bodova viška pred ovaj prvenstveni duel. Crno-beli će to...

POVEZANE OBJAVE