Obradović nakon poraza: To je nemoguće

Košarkaši Partizana poraženi su od ekipe Budućnosti rezultatom 72:71 pogođenom trojkom Vladimira Micova tri sekunde pre kraja meča.

Nakon meča, trener Partizana Željko Obradović bio je razočaran odbranom svoje ekipe

-Zaslužena pobeda Budućnost koja je kontrolisala dešavanja na parketu, imala je dvocifrenu prednost. Uspeli smo uz veliki broj grešaka u napadu, uz veliki broj promašenih slobodnih bacanja da se vratimo u meč, imali smo priliku da stignemo do pobede, ali smo katastrofalno odigrali odbranu i konfuzno ovaj poslednji aut. Rekao sam posle prve utakmice da je ovo plej-of, da je nebitno da li je 1,11 ili 21 poen razlike. Ponovo nas čekaju analize i sve ono što je potrebno da se uradirekao je Obradović.

Trofejni stručnjak je prokomentarisao i loše izvođenje slobodnih bacana svojih igrača.

-To je bilo važno u prvom poluvremenu, ali smo se vratili i pored toga. Veliko je pitanje zašto igrač promašuju toliko bacanja. To je mentalitet, priprema, da dođeš da igraš utakmicu, da treniraš košarku. To je previše za bilo koju utakmicu, a kamoli u plej-ofu“.

Najbolji košarkaš Partizana Kevin Panter utakmicu je završio bez poena.
-On je igrač koji je jako bitan za nas, ali i bez njegovog učinka smo došli u situaciju da branimo zadnji napad i da pobedimo. To znači da ne radimo dovoljno…U pitanju su detalji koje jedan tim koji pretenduje da bude ozbiljan mora da shvati. Moramo da shvatimo da na dva razlike, nemoguće je da se dođe do šuta za tri poena. To je nemoguće. Ali, to se ovom timu dešava opet. Ništa ne može preko noći da se promeni“, zaključio je Obradovi

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica srpskih sudija u plej-ofu!

Evroliga je objavila spisak sudija za predstojeći plej-of ovog takmičenja. Naredne sedmice nas očekuje početak plej-ofa Evrolige, a Srbija možda...

POVEZANE OBJAVE