RADONJIĆ UPOZORAVA: Cedevita ima ozbiljan napadački potencijal

Košarkaši Crvene zvezde vode sa 1:0 u polufinalu ABA lige protiv Cedevita Olimpije.

Sutra će već imati meč loptu za prolaz u finale.

Pred taj duel, o tome šta se očekuje, govorio je njihov trener Dejan Radonjić:

Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije, i apsolutno smo svesni velikog iskustva i kvaliteta koji poseduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i dosta igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo na drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu. Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou kako bi odigrali dobru utakmicu u ponedeljak. – rekao je on za klupski sajt.

Pored njega, izjavu pred put u Ljubljanu je dao i Ognjen Dobrić:

Znamo da nas čeka teška utakmica protiv motivisanog rivala koji ima svoj kvalitet i nemalo iskustvo. Igraju pred svojim navijačima, na svom terenu i sigurno će želeti da vrate seriju u Beograd. Pored dodatne energije koju će im dati podrška sa tribina, Cedevita Olimpija je ekipa koja u svojim redovima ima izvanredne individualce i napadače koji svakome mogu da ubace kada su u dobrom ritmu puno poena. Mi želimo da odigramo čvrsto u odbrani, da se borimo za svaku loptu i da odgovorimo na energiju i agresivnu igru domaćina. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u ponedeljak uveče u Ljubljani, kao što su to činili i na utakmicama u Ljubljani i Novom Mestu prethodnih sezona, jer se zna da imamo veliki broj naših navijača u Sloveniji. -rekao je on.

Drugi meč serije između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde, igra se sutra od 18:30 u areni “Stožice”.

Foto: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE