DŽEKOV KUM NAJAVIO SENZACIJU: Napadač Intera karijeru nastavlja u balkanskom velikanu?!

Senijad Ibričić i Edin Džeko veliki su prijatelji izvan terena pa slobodno vrijeme vrlo često provode zajedno.

Iako ima 36 godina Džeko još uvek igra vrhunski fudbal u dresu Intera, dok je Ibričić prošlog vikenda “okačio kopačke o klin”.

Jasno je da se nazire i Džekov kraj karijere, a Ibričić je dodatno odlučio zagolicati maštu svih navijača popularnog ‘Dijamanta’.

U intervjuu za Index povodom oproštaja od fudbala Ibričić je rekao kako postoji šansa da Džeko zaigra u Hajduku.

On je isto video kakav je to klub, sve mu se svidelo pa je normalno da je bila takva priča. U dosta navrata dok sam igrao u Hajduku dolazio je na utakmice. Posle smo išli i na letovanja. Ništa nije nemoguće, evo vidite da dolaze momci poput Kalinića i Livaje, kazao je Ibričić.

Teško je sad očekivati Džeka ili Ivana Perišića koji su još na vrhunskom nivou, ali daj Bože da ih sve jednom vidimo u dresu Hajduka. Što se mog kuma tiče, mislim da ta šansa itekako postoji, dodao je proslavljeni veznjak.

Džeko s Interom ima ugovor do kraja sledeće sezone. Hoće li nakon toga doći na Poljud ili će potpisati za neki drugi klub ostaje za videti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE