Gotovo: Mbape doneo odluku o nastavku karijere

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kilijan Mbape rekao je da je doneo odluku gde će nastaviti karijeru, ali svoju odluku još nije otkrio.

On je na svečanosti u Parizu,treći put zaredom primio nagradu za najboljeg igrača Lige 1, a francuski reprezentativac je rekao da zna gde će igrati naredne sezone.

-Želim da uživam u ovoj manifestaciji… Saznaćete veoma brzo. Skoro da je gotovo, moj izbor je napravljen. Moram da poštujem sve strane. I ja sam u žurbi, ali u ovome nisam samo ja. Gotovo je. Nedostaju neki detalji, ali je rešeno. Odluku ću uskoro saopštiti, rekao je Mbape.

Ukoliko ostane, Mbape bi mogao da postane najbolji strelac u istoriji kluba, jer trenutno ima 169 golova, 31 manje od Edinsona Kavanija koji je rekoreder.

Biti deo ovog kluba je čast i privilegija. Zato sam i insistirao da dođem u Pari Sen Žermen. Hvala PSŽ-u, treneru, saigrčima, svim ljudima koji su bili u senci što su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Ponosni smo na našu desetu titulu, ove godine više nego ikada. Nastavljam svoju priču, nikada nisam zadovoljan, uvek želim više, istakao je Mbape.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE