Ten Hag otkazao odmor: Evo i zbog čega

Holandski trener Erik ten Hag rešio je da se od danas maksimalno ozbiljno posveti novom poslu. On će danas otputovati u Mančester, a u nedelju će gledati uživo sadašnji tim u poslednjoj utakmici ove sezone.

Ten Hag je trebalo da sa ekipom otputuje u Kurasao na Karibima, međutim od toga nema ništa, jer njega već danas očekuju u Mančesteru.

-Saglasili smo se da ću posao u Mančester junajtedu početi od 16. maja. Ima još par stvari da se uradi u pripremi za sezonu. Između ostalog, oko članova stručnog štaba i igračkog sastava. Ostaviću svoj trag, ali moram sve to da radim vrlo pažljivo, rekao je Ten Hag i dodao:

-Vreme je da promenim smer. To je neophodno, ima mnogo toga o čemu treba da se pobrinem i imam energije za tako nešto. Ne idem na Kurasao sa Ajaksom, to je razumljivo. Tamo me čeka mnogo posla, to je slučaj sa svakim klubom.

Plan je da Mančester završi dobar deo posla u prelaznom roku do jula, kada ekipa kreće na turneju po Ističnoj Aziji i Australiji.

Ten Hagu je je žao što Junajted neće igrati u narednom ciklusu Lige šampiona, ali sama činjenica da će raditi u Premijer ligi pokriva to.

-Mančester junajted neće igrati u Ligi šampiona naredne sezone. Bolno za Junajted, ali i za mene. To je takmičenje koje će mi strašno nedostajati. Ipak, činjenica da ću raditi u Premijer ligi pokriva mnogo toga, poručio je novi menadžer slavnog Mančester Junajteda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić pred Partizan: Imamo lepe uspomene, želimo u Evropu

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju 28. aprila od 19.30h gostuju u Beogradu ekipi Partizana u utakmici 32....

POVEZANE OBJAVE