Da li je to konačna odluka? Stanojević prelomio oko ostanka u Partizanu

Kako prenosi “Mozzart sport”, kad se završi ova sezona, jedan od najboljih trenera Partizana Aleksandar Stanojević će napustiti poziciju šefa stručnog štaba crno-belih.

Stanojević je nezadovoljan situacijom u srpskom fudbalu, a novo razočaranje potvrdio je i sinoć na Voždovcu, kada je rekao da je njegov tim “brutalno pokraden” u borbi za titulu šampiona Srbije sa Crvenom zvezdom.

-S obzirom kako stvari funkcionišu i kako se dešavaju nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno. Bili smo pokradeni u više situacija. Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili. Vrlo sam razočaran zbog toga. Ne nadam se više. Činjenica je da nam na ključnim utakmicama nisu dozvolili da pobedimo. Stvarno sam razočaran, ne znam na koji način više ovde da funkcionišem i radim, rekao je Stanojević  juče nakon utakmice.

Bez obzira na epilog poslednje dve utakmice, jedna je finale Kupa Srbije, Stanojević će napustiti svoj Partizan.


-Rukovodioci Parnog valjka su isprava pokušavali da odvrate Stanojevića od ovakvog poteza, uvereni da je najbolje rešenje i za naredni takmičarski ciklus, ali su vremenom shvatili koliko je emotivno potrošen i da više ne vidi svrhu rada u srpskom fudbalupiše “Mozzart”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE