Vilander: Đoković je favorit za krunu!

Legendarni teniser Mats Vilander istakao je da najbolji teniser sveta Novak Đoković ima najveće šanse da osvoji trofej u Parizu.

Iz mnogo razloga moram da kažem da je Novak favorit. Prvo jer je upravo osvojio titulu u Rimu i to će mu dati samopouzdanje, onda jer mislim da u sebi nosi tu želju za revanšom zbog svega što mu se dešavalo proteklih meseci, pre svega što nije mogao da igra na Australijan openu. On je branilac krune. Dokazao je sebi da može da igra duge mečeve ponovo i pored poraza od Alkarasa u Madridu. U Monte Karlu je delovao loše na kraju meča sa Davidovičem Fokinom, izgledao je umorno. Sada je bolji i svakako je favorit u Parizu, istakao je Vilander.

Odgovorio je i na pitanje da li Novaka na kraju vidi sa najvećim brojem grend-slem titula.

Stalno mislim o tome. Svaki put kada igra na najboljem nivou deluje mi vrlo sveže u svakom pogledu. To vam daje osećaj da vreme za Nadala prolazi, dok sa Đokovićem ne znate da li ima 24, 25 ili 35 godina. Vidim ga da je uvek na istom fizičkom nivou, rekao je Vilander.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE