RAZNOVRSNA PONUDA PRED VELIKI SPEKTAKL: Šta sve važno treba da znate pred finale Lige Evrope?

Od samog početka tekuće sezone bilo je poznato da ćemo imati tri velika finala u evropskim fudbalskim takmičenja. Jedno od njih na programu je u sredu od 21 sat.

Uzbuđenje je veliko, u borbi za trofej će se naći Ajntraht iz Frankfurta i Rendžers, a kada pogledamo šta su dva tima pokazala do samog finala, možemo da kažemo da nam je zagarantovan kvalitetan fudbal.

Kladionica Meridian kao po naivici izlazi sa najboljom ponudom kada je u pitanju ovako velika utakmica, ali pre nego što krenemo na opis utakmice i detaljnije upoznavanje sa kvotama i igrama, imamo jedno važno obaveštenje.

IGRAJ ZA KATAR je promocija koja raste iz dana u dan. Igrači imaju prilike da odgovaraju na najinteresantnije izazove iz oblasti sporta i slot igara, a evo šta je to spremno za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV ZA 18.05: Neophodno je odigrati najviše tiketa koji sadrže utakmicu finala Lige Evrope! Dobitni tiketi vrede 3 puta više! MINIMALNA UPLATA 100 RSD.

Zadatak je u skladu sa aktuelnim dešavanjima, a ako to vidite kao idealnu priliku da se uključuti u promociju IGRAJ ZA KATAR treba da znate da ima sasvim dovoljno vremena, samo je neophodno da ispunite jedan važan uslov.

U takmičenju IGRAJ ZA KATAR mogu da učestvuju samo registrovani korisnici na meridianbet.rs, a tu je i jedno iznenađenje.

Otvaranje novog korisničkog naloga na meridianbet.rs otvara mogućnost da se krajem godine nađete na Svetskom prvenstvo u fudbalu, ali i poklon BONUS U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kadjenje uzivo.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!    

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi detaljniji opis utakmice koja je usko u vezi sa današnjim izazovom.

U sredu će biti uručen trofej namenjen pobedniku Lige Evrope, za koji će se boriti Ajntraht iz Frankfurta i Rendžers.

Može se reći da su dva tima napravila veliko iznenađenje, budući da na samom startu Lige Evrope nisu bili projektovani za najviše domete. Bez obzira na sve, Nemci i Škoti igraju veoma atraktivan i napadački fudbal, što garantuje spektakl!

U skladu sa „težinom“ ovog meča, kladionica Meridian je spremila najbolju moguću ponudu. Bukmejkeri najbolje kladionice na Balkanu smatraju da je Ajntraht blagi favorit, zbog čega je kvota na pobedu nemačkog predstavnika 2.40.

Sa druge strane popularna „dvojka“ iznosi 3.05, dok kvota za potrencijalno nerešen ishod iznosi 3.40.

Kompletnu ponudu i najraznovrsnije kvote za finale Lige Evrope možete pogledati na meridianbet.rs.

Uživajte!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE