NE ZABORAVLJA PARTIZAN: Gos raspalio maštu Grobarima

Košarkaši Real Madrida ovog vikenda u Beogradu imaju priliku da dođu do 11. titule šampiona Evrope. Jedan od bitnih igrača Reala je bivši košarkaš Partizana Najdžel Vilijams Gos. 

Sjajni košarkaš je crno-beli dres nosio u sezoni 2017/18, a navijačima Partizana ostao je u lepom sećanju

– Mislim da sam bio najsrećniji čovek u Madridu kada sam čuo da se turnir Evrolige seli iz Berlina u Beograd. Grad koji će uvek imati posebno mesto u mom srcu, rekao je Gos za Mozzart Sport.

Gos sa ponosom ističe da je karijeru počeo u Partizanu.

– U Partizanu sam počeo karijeru, a zaista volim klub jer sam osetio ljubav od svih iz organizacije i ljudi u grad. Kad se tako svi ponašaju prema vama onda i ne čudi što i dalje uvek rado ističem da sam košarkaški put započeo u crno-belom dresu.

Na pitanje da li prati utakmice Partizana, košarkaš Real Madrida je odgovorio.

– Da li stižem da pratim? Ha-ha-ha, pa ja ne propuštam utakmice. Gledao sam duel protiv Budućnosti, znam da je 1:1, rado bih se pojavio na odlučujućoj utakmici, ali to je nemoguće.

U Partizanu igra njegov dobar prijatelj Zek Ledej.

– Ipak, svim srcem ću biti uz ekipu i naravno mog najboljeg prijatelja, Zeka Ledeja. On mi je kao brat, sada smo i deo porodice. Uvek gledam kako igra u Partizan, sjajan je košarkaš, ima liderske sposobnosti i mislim da je napravio odličnu odluku što je došao u Partizan, a i klub može mnogo da profitira od njegovih košarkaških kvaliteta, rekao je Vilijams Gos i dodao:

– To se nikada ne zna, šta karijera može da donese, ali ono što mogu da kažem… Nikada se ne bih bunio da moj brat Zek i ja zajedno obučemo crno-beli dres i donesemo titulu Partizanu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POZNAT ŠIRI SPISAK JUŽNOG SUDANA ZA PARIZ: Ekipi sa Mundobasketa priključuje se dvojac od kog se mnogo očekivalo u NBA ligi, tu je i...

Saopšten je širi spisak košarkaša koji će biti kandiati za olimpijski tim Južnog Sudana ove godine u Parizu. Južni...

POVEZANE OBJAVE