NIJE ŠALA – ČEKAJU TE OPASNO DOBRE NAGRADE! ZAVRTI WILD ICY FRUITS I POKLON SPINOVI SU TVOJI!

Da li ste raspoloženi za POKLON SPINOVE? Uputite se na Meridian i učestvujte u neodoljivoj promociji Nije Šala koja će vas oduševiti!

Nova runda ove sjajne akcije održava se od 20. do 22. maja! Vaše je samo da se zabavite igrajući slot Wild Icy Fruits i možete osvojiti pregršt besplatnih spinova!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 200 POKLON SPINOVA

Jedina stavka koju treba da ispunite da biste učestvovali je da posedujete korisnički nalog, a ako i ne posedujete, nema problema! Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih promocija u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 200 POKLON SPINOVA

Ukoliko u pomenutom periodu uložite 1.000 DINARA igrajući Wild Icy Fruits osvajate 25 POKLON SPINOVA!

Ali zabavi čak ni tu nije kraj! U ovoj trodnevnoj slot avanturi na prvih pet uloga od po 1.000 DINARA možete osvojiti BESPLATNE SPINOVE. To nas dovodi do maksimalnog broja od 125 POKLON SPINOVA!

Iskoristite ovu sjajnu vest, ulogujte se na svoj Meridian korisnički nalog i uživajte u beskrajnoj slot avanturi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE