VELIKI POSAO U NAJAVI: Jedan od najtraženijih levih bekova današnjice dolazi u Seriju A!?

Juventus je u potrazi za levim bekom. Aleks Sandro nekoliko godina je bio jedan od najboljih igrača na svetu na toj poziciji, ali sa godinama je pao i torinski klub pokušava pronaći zamenu.

Pominjao se Ivan Perišić, kome ističe ugovor sa Interom, ali italijanski Kalčomerkato navodi da je u kombinacijama za taj bok još jedan hrvatski reprezentativac.

Jedno od imena koja se pominju za popunu mesta na levom boku je Borna Sosa. O hrvatskom reprezentativcu Kalčomerkato piše da je sa godinama postao jedan od najboljih levih bekova na svetu.

Ove sezone je sakupio devet asistencija, a postigao je i dva gola. Sosa ima ugovor sa Štutgartom do 2025. godine, a Italijani smatraju da bi ga Juve mogao dovesti za 25 miliona evra.

Sosa je nedavno uvršten i u najbolji tim Bundeslige koji je objavio Transfermarkt. Navodno su za njega zainteresovani i Čelsi, Bajern, Barselona, Mančester Junajted, itd.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE