KLJUČNI ŠUT: Micić objasnio šta mu je prolazilo kroz glavu protiv Olimpijakosa

Košarkaši Anadolu Efesa, braniće titulu u Evroligi nakon pobede nad Olimpijakosom (77:74).

Odlučujući koš u beogradskoj Areni, postigao je Vasilije Micić pogodivši trojku.

Srpski plej, opisao je tu situaciju:

Očekivao sam faul jer smo se mučili smo se sa bacanjima, ali kada sam video da se to neće desiti imao sam u glavi utakmicu sa Olimpijakosom u Pireju, hteo sam da šutiram u poslednjoj sekundi, da nemaju vremena za napad, kada je Slukas pogodio u finišu. Samo o tome sam razmišljao. – rekao je on.

Potom je dodao da je osećao bolove tokom duela:

Pretrpeo sam udarac u drugoj četvrtini, ali igrao sam do kraja. Pokušao sam da budem u igri, videćemo, ali mislim da povreda nije tako ozbiljna. Došao sam fizički rovit, ali se trudim da u hodu to rešavam što bolje moguće i brže, kao svi igrači. Posle tog udarca sam se malo uplašio jer je bitna utakmica, a znao sam da imamo problem sa rotacijom na bekovima, ali sam pronašao drugačiji stil igre. Osetio sam da mogu da iznesem utakmicu do kraja, imao sam Šejnovu pomoć, Brajant nas je potom dodatno ohrabrio, to je sve deo ove igre, sa time moramo da se nosimo da bismo bili pravi i na ovom nivou. – zaključio je Micić.

Efes će u finalu igrati protiv Real Madrida, koji je slavio protiv Barselone (86:83)

Katalonci će sutra od 16 časova igrati sa Olimpijakosom za treće mesto.

Finale je planirano za 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE