LALATOVIĆ BESAN: Šta će nam VAR?!

Nenad Lalatović bio je vidno indisponiran posle duela njegovog Radničkog iz Kragujevca sa Metalcem u poslednjem kolu Superlige Srbije. To je izazvao izostanak konsultacije VAR tehnologije od strane sudije Pavla Tomića krajem poluvremena.

Tomić je tada pokazao direktan crveni karton Đorđu Maksimoviću, pritom ne želevši da to proveri putem VAR tehnologije, iako trener Kragujevčana smatra da nije bilo potrebe za rigoroznom kaznom.

Želim samo da pitam – šta će nama VAR, kada se u Kragujevcu nikada ne gleda? Ajde makar u baražu da gledamo VAR. Krivo mi je da je igrač koji nas je doveo do baraža dobio direktno isključenje i da neće biti u situaciji da igra ovako važne utakmice za svoju karijeru, od koje će jedna pred našim navijačima biti odigrana pred 10.000 ili 15.000 ljudi, rekao je Lalatović, pa istakao:

U toj situaciji nije bilo prevelikog trzaja rukom, pritom glavni sudija odlučuje da ne kontaktira VAR nego da dodeli crveni karton. Zbog čega onda imamo VAR? Hajde da gledamo snimak, da vidimo da li je bio crveni ili nije, zapitao se trener Kragujevčana.

Njegov tim je na kraju poražen na Čika Dači sa 2-1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE