PETRUŠEV O VASINOM ŠUTU ZA POBEDU: Mislio sam da nema šanse

Košarkaši aktuelnog šampiona Evrope Anadolu Efesa braniće titulu u sutrašnjem finalu Evrolige u Beogradskoj areni protiv Real Madrida, nakon pobede od 77-74 u polufinalu nad Olimpijakosom.

Pobedu je u poslednjim momentima trojkom doneo srpski reprezentativac Vasilije Micić, a kako se osećao u tom momentu otkrio je, u izjavi za Sport klub, i drugi Srbin u redovima turskog kluba Filip Petrušev.

Video sam šut i ustao sam, mislio sam već da su produžetci, pošto nisam mislio da će da uđe i da nema šanse. To je sve nekako bilo čudno i skroz sam bio u šoku kada je ušlo. Svi smo skočili na njega i malo smo ga smrskali, našalio se mladi srpski centar.

On je potom prokomentarisao polufinalni duel.

Mislim da smo okej igrali u oba poluvremena. U prvom smo videli kako oni igraju, pa smo napravili neke promene. Šejn (Larkin) nas je držao u prvom poluvremenu. Vasa je počeo možda malo nervozno, ne znam zašto, ali bio je tu kada je bilo najpotrebnije.

Dodatno je njegovom klubu utakmicu otežalo i prisustvo mnogobrojnih pristalica Pirejaca.

Čim smo izašli na zagrevanje, odmah su krenuli njihovi navijači. Bilo je kao da smo igrali u Grčkoj. Iako ove godine nije bila prednost igranje na strani, mislim da je činjenica da smo na fajnal foru stvorila situaciju da svi daju maksimum, smatra mladi srpski centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNO STANJE U ISTANBULU: Fener krenuo po ikonu Efesa!

Košarkaška sezona ulazi u završnu fazu, a kako se bliži leto kreću i spekulacije oko košarkaških transfera. Tako nam iz...

POVEZANE OBJAVE