POSLEDNJE KOLO REŠAVA: Ispratite fudbalski foto-finiš uz NAJVEĆE KVOTE NA SVETU i takmičenje IGRAJ ZA KATAR!

Bližimo se kraju takmičenja u najjačim šampionatima širom Starog kontinenta. Neki timovi odavno znaju svoj status, dok će neki u poslednjim momentima odlučivati o tituli ili ispadanju.

Kombinacija je mnogo, a da sve bude još interesantnije kladionica Meridian je za svoje igrače pripremila neverovatnu ponudu.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA

Ali, pre nego što krenemo na konkretne utakmice i kvote želimo da vam ukažemo na izazov koji je spreman u okviru promocije IGRAJ ZA KATAR.

Korisnici najbolje kladionice u regionu iz dana u dan odgovaraju na najjinteresantnije zadatke iz sveta sporta i slot igara, a evo šta je najnovije.

DNEVNI IZAZOV ZA 20.05: Na igrama Penalty Shoot Out – Evoplay i Penalty Series – Evoplay za svaki odigrani spin na naznačenim promotivnim igrama – dobija se 10 poena, za svakih 100 RSD uloga kumulativno posmatrano na promotivnim igrama – dobija se dva poena. Poeni se sabiraju. Minimalni bet po spinu je 20 RSD.

Znamo, izazov je i više nego zanimljiv, a ako ste se kojim slučajem tek sada odlučili da postanete deo promocije IGRAJ ZA KATAR treba da znate da još uvek ima dovoljno vremena.

Sve rešava samo jedan pravi korak…

U takmičenju IGRAJ ZA KATAR mogu da učestvuju samo registrovani korisnici na meridianbet.rs, ali otvoren korisnički nalog donosi i jedno lepo iznenađenje.

Registracijom na meridianbet.rs dobijate na poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!      

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled onoga što je kladionica Meridian pripremila za najjače mečeve u najačoj ligi na Starom kontinentu.

TORINO – ROMA, petak 20.45

Tipovi i kvote: kec 3.55, iks 3.65, dvojka 2.05

Roma traži beg od sedme pozicije, za tako nešto potrebna je pobeda u poslednjem kolu protiv tima koji nema ništa da izgubi, ali ni da dobije. Torino je na stabilnom desetom mestu italijanske Serije A i ne može mnogo da napreduje, čak iako ostvari trijumf u poslednjem kolu. Ipak, to ne znači da „bikovi“ ne žele da sezonu završe na najbolji način. Na koga vi tipujete?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.70

REAL MADRID – BETIS, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.75, iks 4.30, dvojka 4.20

Vreme je za generalnu probu pred finale Lige šampiona. Još uvek nije poznato kakva je taktika Karla Aćelotija. Prvenstvo Španije je odavno rešeno, zbog čega brojni analitičari smatraju da će iskusni italijanski stručnjak odmoriti najbolje fudbalere. Ali, to nikako ne znači da će Betis imati lak zadatak. Kada igrate protiv tima kao što je Real – uvek morate da budete na visini zadatka, čak i kada „kraljevski klub“ izađe sa B timom. Sve u svemu, kvalitetnog fudbala neće izostati, zato dobro obratite pažnju na pomenuti par!

Predlog za igru: 1&2-3

Kvota u Meridianu: 4.05

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA

ARSENAL – EVERTON, nedelja 17.00

Tipovi i kvote: kec 1.55, iks 4.30, dvojka 5.60

Moglo je sve da se reši ranije, ali su Arsenal i Everton lošim rezultatima u samom finišu sezone dobrano zakomplikovali živote. Tim iz Londona se još uvek nada četvrtom mestu koje vodi u grupnu fazu Lige šampiona naredne godine, dok „karamele“ na sve načine pokušavaju da obezbede opsatanak. Kako bi ispunili svoje ciljeve Arsenal i Everton moraju da idu na pobedu u nedelju, što garantuje da će biti veoma interesantno. Šta vi mislite?

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 1.80

SASUOLO – MILAN, nedelja 18.00

Tipovi i kvote: kec 6.00, iks 4.80, dvojka 1.50

Još samo jedan osvojen bod je potreban da se „roso-neri“ nakon više od jedne decenije ponovo okite titulom naslova prvaka Italije. Protivnik je Sasuolo, neće biti nimalo lako pogotovu kada znamo koliko se Milan mučio u prethodnim mečevima. Ipak, u poslednjem duelu je samo bitno da se izbegne poraz, ništa drugo…

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.65

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE