SERIJA A: Roma protutnjala Torinom za sigurno mesto u Ligi Evrope (VIDEO)

Fudbaleri Rome savladali su u poslednjem kolu Serije A Torino na gostovanju sa ubedljivih 3-0, tako osiguravši mesto u Ligi Evrope naredne sezone.

Ostaje da se vidi da li će ostati ispred gradskog rivala Lacija, koji svoju utakmicu poslednjeg kola igra sutra protiv Verone, ali je jasno da će Fiorentina ostati iza Vučice pošto trenutno ima 4 boda manje.

Dvostruki strelac bio je Temi Abraham, a zanimljivo je da su dva od tri gola postignuta sa bele tačke.

Engleski napadač je u 33. minutu postigao jedini gol iz igre nakon što je majstorski fintom izbacio svog čuvara u šesnaestercu, za 1-0 u korist tima Žozea Murinja.

Isti igrač je prednost duplirao u 42. minutu iz jedanaesterca, ali je sam bio najzaslužniji za dobijenu šansu, pošto je golman Torina Beriša upravo njega faulirao u kaznenom prostoru, nakon što je Abraham uspeo da dođe lopte pre njega i dobro se postavi.

Konačan rezultat je posle novog penala postavio Lorenco Pelegrini u 78. minutu. Tome je prethodio faul Alesandra Bonđorna u šesnaestercu domaćih.

Ostaje da se vidi da li će Torino sezonu završiti na 10. mestu, na kom se trenutno nalazi, ili će ga prestići Sasuolo, koji ima isti broj bodova, ali da bi uspeo u tome moraće da otkine bod Milanu u nedelju od 18 časova, što bi potencijalno značilo da će ih sprečiti da osvoje titulu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE