IZGLEDA DA SE ZAVRŠILA JEDNA ERA: Printezis napustio parket u suzama!

Košarkaši Olimpijakosa zauzeli su četvrto mesto u Evroligi ove sezone, pošto su posle poraza od Efesa trojkom Vasilija Micića u poslednjim momentima meča, izgubili i od Barselone u meču za treće mesto na fajnal foru u Beogradu sa 84-74.

Ovo bi mogao da bude i kraj jedne ere, pošto je legendarni Jorgos Printezis, koji je Olimpijakosu direktno doneo svojim karakterističnim pogotcima u poslednjim sekundama mnogo važnih pobeda, pa i direktni pehar Evrolige, kada je tim vodio Dušan Ivković – sa parketa izašao u suzama.

Čak i da nismo došli u Beograd, ništa ne bih menjao, niti sam hteo da ekipa bude fokusirana na mene. Ako je ovo kraj, jako sam srećan i ponosan kao Jorgos Printezis i zbog svega što smo uradili, rekao je krilni centar.

On je istakao da misli da bi u Olimpijakosu mogao da ostane zauvek, pa dodao da su želeli pobedu i danas.

Svi smo želeli pobedu i danas. Možda to neko neće da prizna, ali jesmo. Izgubili smo polufinale zbog detalja. Svakako, osećaj je sjajan. Velika je čast i privilegija biti deo Fajnal fora. Pogledajte samo koliko takmičarskog duha ima, ne možemo svi da pobedimo, ocenio je Printezis.

On je prokomentarisao i podršku sa tribina, nakon što ga je publika ispratila ovacijama.

Emocije su obostrane. Hvala svima. Osećaj je prelep. Bez obzira na to što ću uskoro imati 38 godina, svaki put kada čujem da skandiraju moje ime postidim se kao malo dete. I dalje ne mogu da se naviknem na sve to, otkrio je grčki reprezentativac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE