MICIĆ I EFES PROTIV REALA I TRADICIJE: Isprati finale Evrolige uz NAJVEĆI BONUS za kladjenje!

Kao što je bilo očekivano, finalni turnir Evrolige koji se održava u glavnom gradu Srbije doneo je već pregršt uzbuđenja. Ali, to je samo bio početak spektakla…

Nakon dva izuzetno neizvesna i dramatična polufinalna duela poznato je da će se u borbi za trofej naći aktuelni šampion Anadolu Efes i španski velikan Real Madrid.

Kvalitet i trenutna forma dva tima govore nam da će u velikom finalu prštati na sve strane od dobre košarka, što se može primetiti i kada „zavirite“ u najjaču sportsku ponudu na Balkanu.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

U subotu od 19.00 na teren će izaći košarkaši Real Madrida i Anadolu Efesa, a aktuelni prvak Evrope neće imati samo za protivnika jednog od najtrofejnijih timova na Starom kontinentu, već i tradiciju…

Naime, od kada je osnovana „moderna“ Evroliga samo dva tima su uspela da odbrane titulu. Tako nešto je pošlo za rukom ekipama Olimpijakosa i Makabija iz Tel Aviva.

Kakve šanse ima turski velikan da ostvari pobedu u velikom finalu možete proveriti na meridianbet.rs gde vas očekuje najveća sportska ponuda i pregršt mogućnosti za igru.

A ko je favorit? Da vidimo šta kažu kvote…

Bukmejkeri Meridiana smatraju da je Anadolu Efes blagi autsajder sa kvotom 1.95, dok je kvota na pobedu Real Madrida 1.85.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Kompletnu ponudu, kao i kvote za utakmicu za treće mesto između Olimpijakosa i Barselone možete pronaći na meridianbet.rs.

A kako biste bili na samo jedan klik od vrhunske ponude i najvećih kvota za finalni turnir Evrolige toplo vam preporučujemo da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs, jer vam takav potez donosi dvostruku benefit.

Ne samo da ćete biti u toku sa svim aktuelnim dešavanjima i promenama, već će vas sačekati i jedno lepo iznenađenje.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs kao poklon dobija 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Verovali ili ne, ali ni to nije sve! Želimo da vas obavestimo da je još uvek u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima IGRAJ ZA KATAR.

Igrači se iz dana u dan takmiče u najraznovrsnijim izazovima iz oblasti sporta i slot igara kako bi krajem godine uspeli da osvoje kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama.

Uživajte!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE