Micov: Daleko veći pritisak na plećima Partizana

Košarkaši Budućnosti gostuju Partizanu u okviru treće polufinalne utakmice za plasman u finale ABA lige.

Podsećamo, crno – beli su slavili na svom parketu sa 82:66, a Budućnost uzvratila udarac, trojkom Vladimira Micova – 72:71.

Očekuje nas jako težak meč u Beogradu. Dvorana će biti ispunjena do poslednjeg mesta. Daleko veći pritisak je na plećima Partizana, ekipe koja je projektovana da se bori za trofeje u sezoni koja je u toku. Partizn je favorit na papiru, to je jasno, ali uradićemo sve što je u našoj moći da stignemo do izneneđenja, istakao je Micov i dodao:

Spomenuo sam da je veliki pritisak na plećima igrama Partizana, a taj pritisak je ujedno i naša šansa. Moramo da odigramo na vrhunskom nivou u oba smera, pre svega čvrsto i agresivno u odbrani, kao što je to bio slučaj u većem delu meča na našem parketu. U tom slučaju, mogli bi da budemo u egalu, da izvršimo još jači pritisak na igrače Partizana, a ukoliko uspemo u tome, javlja se prilika da iskoristimo tenziju i nervozu koja sigurno postoji, jer je za Partizan, plasman u finale imperativ. Što se nas tiče, imperativ je da odigramo dobru utakmicu, da damo sve od sebe.

Utakmica se igra 22. maja sa početkom u 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE