PAO JE POTPIS: Mbape ne mrda iz Pariza!

Neposredno pred početak utakmice poslednjeg kola francuskog prvenstva protiv Meca, potvrđena je današnja najava i Kilijan Mbape je zvanično produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Zaista sam srećan što nastavljam avanturu u Pari Sen Žermenu. Ostati u Parizu, u mom gradu… Nadam se da ću nastaviti da radim ono što volim sa svima vama i da ćemo osvajati titule zajedno! Hvala vam puno. Ovo je moj dom, moj grad, kako sam uvek govorio. Nastavljam sa Pari Sen Žermenom, da zajedno osvajamo titule, poručio je jedan od najboljih fudbalera sveta.

Blistao je zbog konačnog potpisa i prvi čovek Parižana Naser al Kalaifi.

Ponosan sam što vam donosim ovu prelepu vest: Kilijan Mbape je potpisao ugovor do juna 2025. godine sa Pari Sen Žermenom, izjavio je al Kalaifi.

Prema još uvek nezvaničnim navodima, Mbape bi trebalo da zarađuje neverovatnih 50.000.000 evra neto po sezoni, a samo za potpis će biti bogatiji za 180.000.000 evra!

Očigledno da je potpis prijao francuskom superstaru, pa je u prvom poluvremenu poslednjeg kola prvenstva postigao dva gola.

Već su stigle i oštre reakcije iz Španije, od strane Havijera Tebasa, čelnog čoveka La lige, a izdato je i zvanično saopštenje ovim povodom od strane ovog takmičenja.

Podsetimo, Mbape se dugo povezivao sa Real Madridom, usled njegovog odbijanja da produži ugovor sa PSŽ-om dugo vremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE