Obradović zadovoljan: Možemo i bolje i više

Košarkaši Partizana pobedili su Budućnost u majstorici ABA lige rezultatom 101:77.

Najtrofejniji i najbolji trener Evrope Željko Obradović izneo je svoje utiske nakon prolaska njegovog Partizana u finale ABA lige.

– Zadovoljan sam. Odigrali smo izuzetno dobru utakmicu. Odbrana je bila na željenom nivou, napad takođe. Stekli smo veliku prednost tokom prvog poluvremena, koju smo ozbiljnom igrom održavali do kraja meča. Hvala navijačima na velikoj podršcirekao je Obradović.

Trofejni trener smatra da njegov tim može i bolje i više od ove partije danas.

– Iskreno, bio bih zadovoljan da budemo na nivou na kojem smo bili, ali iskreno verujem da možemo bolje i više, kako u odbrani, tako i u napadurekao je Željko Obradović.

Na kraju je prokomentarisao Panterovo šutersko veče

On ima veliku želju, to je svakom bilo jasno od početka utakmice. Čestitke na tome. Odreagovao je fantastično, ne samo napadački, stalno je bio na lopti, agresivan, rekao je Obradović.

Partizan čeka finalistu, a to će biti Crvena zvezda ili Cedevita Olimpija. NJihova utakmica je na programu u sutra od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE