Ataman rekao Miciću da napusti konferenciju za novinare!

Nakon osvojene Evrolige, na konferenciji za medije košarkaš Vasilije Micić dobio je od novinara pitanje o ratu u Ukrajini.

Njegov trener Ergin Ataman je “uleteo” na ovo pitanje.

Naime, kada je Miciću postavljeno ovo pitanje, Ataman je zaštitio srpskog košarkaša.

Mislim da je Vasa umoran i da je vreme da ode u svlačionicu. Možeš da odeš, a ja ću odgovoriti na sledeća pitanja, istakao je Ataman, a potom i dao odgovor:

Naravno da smo duboko uznemireni situacijom i pričam o ovome od prvog dana kada je rat počeo… Neprihvatljivo je da se to događa u ovom veku, u ovom trenutku. Živim u Turskoj, sa turskim narodom i svi smo uznemireni što nevini ljudi, deca, civili, umiru. Neverovatno je šta se događa, ponavljam, 2022. godine u Ukrajini, rekao je Ataman i dodao:

– I kada je sport u pitanju, veoma mi je žao zbog mojih prijatelja koji rade u klubovima u Rusiji, koji nemaju veze s tim, to je sranje od politike, nadam se da će čovečanstvo pobediti ovu situaciju kao i koronu. Optimista sam da možemo ovo da pobedimo. To je sve.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE