Čović poslao poruku pred odlučujući duel sa Cedevita Olimpijom

Košarkaši Crvene zvezde sutra će od 17 časova odigrati odlučujući, treću utakmicu polufinala ABA lige protiv Cedevita Olimpije u hali Aleksandar Nikolić.

Ljubljančani su uspeli da dobiju drugu utakmicu punu preokreta, posle produžetka, ali sada je na strani crveno-belih domaći teren.

Javnosti se pred ovaj meč obratio i predsednik kluba Nebojša Čović, koji je istakao važnost domaćeg terena.

Crvena zvezda je došla do prvog mesta u regularnom delu sezone i pored ogromnog broja odigranih utakmica, i svih problema o kojima smo već detaljno informisali javnost u prethodnim mesecima, povreda, kovida… Borili smo se za to prvo mesto upravo zbog ovakvih situacija, kako bi imali prednost domaćeg terena pred važne mečeve – koja u ovakvim situacijama nije mala! Zvezdaši znaju kroz kakve opstrukcije na terenu i van njega smo prolazili prethodnih, ali i ove sezone, rekao je Čović.

Predsednik Zvezde je istakao da je teren jedino merilo i pozvao navijače da pruže punu podršku svojim miljenicima, jer tada niko nije nepobediv na domaćem terenu njegovog kluba.

Dešavanja i kasniji događaji u prošlosti su pokazala da smo bili u pravu oko mnogih stvari i mnogih ličnosti koje su pokušavale da nas pobede van terena, ali ne i na terenu koji je jedino merilo! Zato pozivam i apelujem na sve naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže podršku momcima jer popravnog nakon treće utakmice polufinala nema! Pokazali smo nebrojeno puta da zajedno možemo mnogo toga, pobeđivali smo uz pune tribine i glasnu podršku i najveće evropske klubove u našoj dvorani, podsetio je Čović, pa poručio:

Zato verujem da i ovoga puta zajedno možemo da dođemo do rezultata koja nam donosi plasman u finale regionalne lige, takmičenja u kome branimo titulu. Dođite, za sve Zvezdaše u ponedeljak uveče jedino mesto je naša hala Aleksandar Nikolić, završio je prvi čovek branioca trofeja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Monako se “vratio iz mrtvih”, Lojd za izjednačenje u seriji

Velika drama viđena je i u drugom meču u seriji između Monaka i Fenerbahčea. Pošto je prva rešena u...

POVEZANE OBJAVE