JOVANOVIĆ POSLE BORCA: Uveli nas u nervozu, ali smo završili na pravi način

Košarkaši Mega Mozzarta pobedili su čačanski Borac u prvom meču finala plej-ina Superlige Srbije sa 85:71 (32:20, 20:17, 13:22, 20:‚0), pa ih od plasmana u polufinale plej-ofa i duela sa Crvenom zvezdom deli još samo jedan trijumf, koji će imati priliku da ostvare u utorak od 18 časova u Čačku, dok bi se eventualna treća utakmica igrala u četvrtak 26. maja u hali Mega Factory.

Trener Mege Vladimir Jovanović istakao je još jednom mladost i nedovoljnu uigranost svog sastava.

Promenili smo dosta tim, imamo jako mladu ekipu, koja je i u ABA ligi bila najmlađa, a sada je još mlađa. Nije lako sve to iskontrolisati, ali krenuli smo veoma dobro. Celo prvo poluvreme smo u potpunosti kontrolisali što se tiče i napada i odbrane, rekao je Jovanović, pa se osvrnuo na izgubljenu treću četvrtinu:

Međutim, treću četvrtinu je Borac otvorio dobrim šutem za tri poena, to je način na koji oni igraju i šta su forsirali tokom cele sezone. Pogodili su tri lake trojke i meč su uveli u egal. Presingom preko čitavog terena su nas uveli u neku nervozu, ali drago mi je što smo na pravi način završili utakmicu. Od četiri četrvrtine, tri smo dobili, a sada nas čeka teška utakmica u Čačku, jer će Borac sigurno reagovati, a imaće i veliku podršku navijača u svojoj hali, izjavio je trener Mege.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON USPEŠNIH KVALIFIKACIJA: Međedović u drugom kolu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u narednu rundu mastersa u Madridu. Posle velike borbe i skoro dva i po...

POVEZANE OBJAVE