LAZIĆ PRED CEDEVITA OLIMPIJU: Neće biti lako, ali verujem da možemo do rezultata!

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju Cedevita Olimpiju u odlučujućoj trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige, u hali Aleksandar Nikolić.

Slovenački tim je u veoma neizvesnom meču u Ljubljani, punom preokreta, uspeo da dođe do izjednačenja, pa sada sve staje u jedan meč, koji će odlučiti o finalisti.

Kapiten Zvezde Branko Lazić podsetio je na važnost ovog duela i imao poruku za navijače.

Očekuje nas vrlo teška utakmica, poslednja u ovoj polufinalnoj seriji. Već sama ta činjenica daje ovom meču važnost. Zato bih na prvom mestu pozvao naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže nam veliku podršku jer smo se i borili kroz regularni deo sezone za ovu poziciju da imamo našeg šestog igrača na tribinama i da sve rešavamo na našem terenu! Ta prednost nije mala, ocenio je Lazić, pa se osvrnuo na protivnika:

–  Sa druge strane imamo ekipu koja je vrlo kvalitetna, koja je to pokazala i u ovoj polufinalnoj seriji, u kojoj je odigrala vrlo čvrsto drugi meč u Ljubljani. Zato u ponedeljak moramo da budemo borbeni do krajnjih granica, u utakmici u kojoj nema izgubljene lopte i u kojoj je energija na maksimumu. Znamo da neće biti lako, ali ponavljam, uz najveću podršku sa tribina ove sezone sve bi bilo mnogo lakše i verujem da možemo da dođemo do rezultata, poručio je Zvezdin šuter.

Svoja očekivanja i utiske pred važnu utakmicu izneo je i trener Zvezde Dejan Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE DOBRO: Gudelj mora na novu operaciju kolena!

Nemanja Gudelj nema sreće ove sezone sa povredama. U toku sezone je imao povredu kolena leve noge posle koje se...

POVEZANE OBJAVE