POSLE DVE SPAŠENE MEČ-LOPTE: Olga Danilović iz kvalifikacija do drugog kola Rolan Garosa!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pobedom u prvom kolu nad Mađaricom Dalmom Galfi sa 2-1, po setovima 3:6, 7:6 (7:4) i 6:2.

U prvom setu je Olga imala dva brejka manjka i zaostatak od 5-1, ali je uspela da vrati samo jedan, pa je izgubila ovaj deo igre sa 6-3.

Bila je na rubu poraza, pošto je dva puta uzvraćala brejk odmah nakon što bi izgubila servis, drugi put kada je protivnica servirala za meč, spasivši dve meč lopte! Tako se otišlo u tajbrejk.

Tamo je, posle niza mini-brejkova, naša teniserka bila bolja sa 7:4.

Nalet je iskoristila i u odlučujućem setu, pa je napravila tri brejka, jedan više od protivnice i ubedljivo došla do pobede.

Naredna protivnica biće joj 23. nositeljka Švajcarkinja Džil Belen Tajhman, koja je sa 2-0, posetovima 6:2 i 6:1 savladala Amerikanku Bernardu Peru.

Podsetimo, Danilovićeva se iz kvalifikacija domogla glavnog žreba, a Rolan Garos joj je praktično prvi turnir ove godine, pošto je imala problema sa bolešću.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN LIVERULA JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE