RADONJIĆ PRED ODLUČUJUĆU UTAKMICU: Naš odgovor mora biti bolji, čitave sezone borili smo se za ovo!

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju Cedevita Olimpiju u odlučujućoj trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige, u hali Aleksandar Nikolić.

Slovenački tim je u veoma neizvesnom meču u Ljubljani, punom preokreta, uspeo da dođe do izjednačenja, pa sada sve staje u jedan meč, koji će odlučiti o finalisti.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da reakcija njegovom tima na igru Cedevita Olimpije mora biti bolja.

Očekuje nas treći meč protiv ekipe Cedevita Olimpije u kratkom vremenskom periodu, a već peti ove sezone. Ekipa Cedevita Olimpije je odigrala u Ljubljani u drugoj utakmici jako čvrsto svih 40 minuta, a naša reakcija na tu igru nije bila dobra, i zato očekujem da će naš odgovor u ponedeljak biti bolji, čime bismo došli do rezultata koji priželjkujemo. Moramo biti skoncentrisani da odigramo u određenim segmentima puno bolje nego na drugoj utakmici u Ljubljani, kao i da intervali naše dobre igre budu duži nego što je to bilo u oba meča koja smo do sada odigrali u ovoj seriji, rekao je Radonjić, pa podsetio na značaj utakmice:

 Čitave sezone borili smo se za prvo mesto, imali smo samo dva poraza u regularnom delu sezone i borili se za to da u odlučujućim mečevima možemo da branimo prednost domaćeg terena, time i mogućnosti da dođemo do rezultata koji svi želimo, poručio je trener Zvezde.

Utiske i očekivanja pred odlučujući meč je izneo i kapiten tima sa Malog kalemegdana Branko Lazić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE