Ivanović: Očekujem najbolji Partizan do sada

Zvezda je savladala Cedevita Olimpiju i plasirala se u finale ABA lige gde je čeka Partizan.

Košarkaš crveno-belih Nikola Ivanović izneo je očekivanja pred finale.

Iskreno, očekuje da Partizan igra čvršće od Cedevite. Parizan takođe ima veliki talenat, ali čeka nas drugačija utakmica u finalu u odnosu na ove u polufinalu. Protiv Cedevite smo imali dosta prostora, protiv Paritzana očekujem da ćemo imati znatno manje prostora i da ćemo morati mnogo više da se potrudimo da dođemo do otvorenog šuta, istakao je Ivanović i dodao:

Bilo je napeto prethodnih par dana, bio je veliki pritisak da pobedimo, ali smo od starta bili u prednosti. Oni su igrali brzu košarku, to je stvarao problem na momente, uspevali su da smanje našu prednost, ali na kraju odigrali smo kvalitetno posebno u ključnim momentima“.

Pratio je Zvezdin plej mečeve Partizana i Budućnosti.

Ono što očekujem od Partizana je da igra najbolje do sada u sezoni. Protiv Budućnosti su pokazali zavidan nivo kvaliteta.Gledali smo svi generalno sve utakmice. Partizan je kontrolisao to na domaćem terenu. Pokazali su potencijal, zaključio je Ivanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: Pada li večeras rekord Evrolige?

Košarkaši Real Madrida suvereno su odigrali ovu evroligašku sezonu osvojivši prvo mesto. Večeras dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Madriđani imaju priliku...

POVEZANE OBJAVE