NEZAPAMĆENA ČISTKA: Inter napušta čak 13 igrača!?

Inter nije uspeo obraniti naslov prvaka Italije iako je dobar deo sezone bio na prvom mestu Serije A.

Nakon prvog dela sezone očekivalo se da će ‘Nerazuri’ doći do novog Skudeta, ali je klub sa Đuzepe Meace uspeo izgubiti svu tu prednost sa nekoliko neočekivanih kikseva, a na kraju je Milan to znao iskoristiti.

Ova sezona nije potpuni krah Intera jer je ova ekipa uspela osvojiti Kup i Superkup Italije čime na Đuzepe Meaci sigurno mogu biti zadovoljni.

No, već sada je jasno da će Inter na leto napraviti brojne promene u igračkom kadru. Iako je sezona tek završena čini se da se već znaju imena pojedinih fudbaleraa koji će napustiti klub.

Fabricio Romano je objavio da će Inter sigurno ovog leta napustiti Aleksis Sančes i Arturo Vidal kojima je Simone Inzagi poručio da ne računa na njih u sledećoj sezoni, te da je najbolje da sreću potraže u nekom drugom klubu.

Osim dvojice Čileanaca očekuje se da će na leto Inter napustiti Aleks Kordaz, Ionut Radu, Andrea Ranočia, Aleksandar Kolarov, Roberto Gagliardini, Matias Vecino i Felipe Kaikedo.

Budućnost Ivana Perišića, Koree, Lautara Martineza i Denzela Dumfriesa u Interu takođe je pod velikim znakom pitanja, što znači da ukupni broj potencijalnih odlazaka sa Đuzepe Meace iznosi neverojatnih 13!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IAKO JE PORAŽEN: Gaske ušao u odabrano društvo!

Francuski teniser Rišar Gaske (37) izgubio je na startu Mastersa u Madridu. Nakon dva seta bio je bolji Italijan Lorenco...

POVEZANE OBJAVE