Ovo je put: Poznati rivali Zvezde u kvalifikacijama za LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili si sinoć Voždovac rezultatom 3:1 i tako su odbranili titulu prvaka Srbije. Kao šampion Srbije, Zvezda će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, gde će startovati od trećeg kola i biće “povlašćena” do kraja. 

Crveno-beli su uspeli da obezbede i sigurno učešće u Evropi naredne sezone, jer će igrati najmanje u grupnoj fazi Lige konferencija, ukoliko se ne domognu ne Lige šampiona ili Lige Evrope.

Skoro pa su sve lige u Evropi završene, pa se tako i zna koju su potencijalni Zvezde rivali u trećem, ali i u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko favoriti opravdaju očekivanja, potencijalni rivali tima Dejana Stankovića u trećem kolu biće ekipe Ludogoreca, Šerifa, Kluža, Bode Glimta, Ferenvcaroša i Apolona iz Limasola.

Ukoliko crveno-beli prođu u četvrto kolo, može snage odmeriti sa Viktorijom iz Plzenja, Karabagom, Malemom ili Trabzonsporom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE