Panter spreman: Nije bitno ko je protivnik u finalu

Košarkaši Partizana sinoć su ubedljivo pobedili Budućnost rezultatom 101:77 i tako došli do finala ABA lige, posle devet godina.

Partizan čeka pobednika duela Zvezda – Cedevita, a prema rečima najboljeg košarkaša Partizana Kevina Pantera, ime protivnika uopšte nije bitno.

 – Iskreno, baš mi nije bitno ko će biti protivnik. Ime protivnika je nevažno, bitno je da dođemo do još tri pobede. Zbog toga smo se okupili na startu sezone i na tome smo radili mesecima. Na nama je da odradimo posao, jer ova sjajna publika uvek dođe da nas podrži, poludi na tribinama, daje nam podršku, najmanje što možemo da uradimo je da je obradujemo. Sada ide odmor, analiza, priprema i to je to – rakao je Panter.

Sjajni poenter svestan je da je ove sezone tim imao problema u nekim situacijama.

– Previše puta ove sezone mi se dešavalo da budem pasivan u napadu. Ne želim da se to dešava. Kada se mentalno spremim da budem agresivan, niko ne može da me zaustavi. Zapravo… niko generalno ne može da me zaustavi, toliko sam samouveren u svoje sposobnosti na parketu, ali sada znam da je potreban i taj mentalni aspekt pripreme. Pobedom protiv Budućnosti smo pokazali ko smo i šta možemo da uradimo. Potrebno je bilo da sačuvamo teren i to smo uradili.

Prva utakmica finala na programu je u petak, dok je druga dva dana kasnije, tačnije u nedelju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lebron nije štedeo reči hvale za Jokića: Jedan od najboljih ikad, ko je igrao protv njega zna o čemu pričam (VIDEO)

Plej of serija, koja će privući najviše pažnje u NBA ligi je svakako između vladajućeg šampiona Denvera i najpopularnijeg...

POVEZANE OBJAVE